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2025 New Build Up 박현수 영어교육론 2 또는 프랑스의 음식문화사

시니
2024-02-02 11:31 806 0

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2025 New Build Up 박현수 영어교육론 2
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도서명 : 2025 New Build Up 박현수 영어교육론 2
저자/출판사 : 박현수,저자,글,, 박문각
쪽수 : 264쪽
출판일 : 2024-01-10
ISBN : 9791169876780
정가 : 19000

Part 01 Theoretical Consideration for Language Learning

Chapter 01 Theoretical Background in Language Learning and Teaching
- 언어 습득 유형 및 학습 모델 중심으로

01 Behaviorism / Audiolingual Method . 행동주의의 구두 청각 교수법적 관점
02 Innatism . 선천주의적 Natural Approach 관점
03 Cognitivism . 언어 형태에 초점(FFI)을 두는 관점
04 Constructivism . 의사소통 교수(CLT) 관점

Chapter 02 Pedagogical Key Concepts
- 현 교실 수업의 주요 개념 및 원리 중심으로

01 Pedagogical Options
02 Interaction Hypothesis
03 Scaffolding Hypothesis

Chapter 03 Classroom Context
-syllabus, material, activities, learner variables 중심으로

01 Syllabus
02 Teaching Materials
03 Classroom Activities
04 Classroom Tools
05 Strategies-based Instruction
06 Mixed-ability Class


Part 02 Practical Classroom Teaching and Learning

Chapter 01 How to Teach the Receptive Skills
01 Spoken Language & Written Language

* Key-concepts check-up
02 How to Improve Students’ Listening Skills

* Key-concepts check-up
03 How to Improve Students’ Reading Skills


Chapter 02 How to Teach the Productive Skills
* Key-concepts check-up
01 How to Teach Students’ Oral Skills

* Key-concepts check-up
02 How to Teach Students’ Writing Skills


Chapter 03 How to Develop the Vocabulary and Grammatical Knowledge
* Key-concepts check-up
01 How to Develop Students’ Vocabulary Knowledge

* Key-concepts check-up
02 How to Develop Students’ Grammatical Knowledge

Chapter 04 All About the Assessment
* Key-concepts check-up
01 How to Manage the Classroom Testing


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프랑스의 음식문화사
9791189722883.jpg


도서명 : 프랑스의 음식문화사
저자/출판사 : 마리안,테벤,저자,글,전경훈,번역, 니케북스
쪽수 : 580쪽
출판일 : 2023-11-15
ISBN : 9791189722883
정가 : 32000

1장 프랑스 음식문화의 기원, 갈리아
문학 속 음식 | 데키무스 마그누스 아우소니우스, 〈모셀라〉
2장 중세와 르네상스: 빵의 시대
문학 속 음식 | 프랑수아 라블레, 《가르강튀아》
3장 프랑스가 이룬 혁신: 요리책, 샴페인, 통조림, 치즈
문학 속 음식 | 몰리에르, 《서민귀족》
4장 프랑스대혁명과 그 결과: 와인, 제빵, 정육
문학 속 음식 | 루이세바스티앵 메르시에, 《서기 2440년》
5장 19세기와 카렘: 프랑스 음식이 세계를 정복하다
문학 속 음식 | 델핀 드 지라르댕, 《파리의 우체부》 / 조르주 상드, 《마의 늪》
6장 문학적 시금석
7장 ‘육각형’의 바깥쪽: 바다 건너의 테루아르
문학 속 음식 | 마리즈 콩데, 《요리와 경이》
8장 현대: 농민은 영원히
문학 속 음식 | 뮈리엘 바르베리, 《맛》

맺는 글
부록 | 역사 속의 요리법
주 / 참고문헌 / 감사의 글 / 사진 출처

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